Türkiye | Europe
0
ÜYE GİRİŞİ
ÜYE OL
ANA SAYFA
METAL TABLOLAR
SAATLER
TİPOGRAFİ
HAKKIMIZDA
SİPARİŞLERİM
İLETİŞİM
TÜM ÜRÜNLERDE ÜCRETSİZ KARGO
Gizlilik ve Güvenlik
 

Trigou, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için kişisel bilgilerinizi (isim, yaş, adres, vs.) sizlerden talep etmektedir. Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir.

Trigou, alışveriş süresince topladığı bilgileri, müşterinin haberi  ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve satmamaktadır. Trigou’dan gönderilen maillerin alt kısmında bulunan “Trigou bültenini almak istemiyorsanız lütfen tıklayınız” linkine tıklayarak e-bülten gönderim listesinden kolayca çıkabilirsiniz.

Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunluluğu olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir.

Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde Trigou veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin Trigou.com arayüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.

 



Kurumsal
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Politikalar
Gizlilik ve Güvenlik
Garanti ve İade Şartları
Mesafeli Satış Sözleşmesi
Teslimat ve İade
E-Bülten Kayıt
Yeni duyurularımızdan haberiniz olsun.
Gönder
 
Tüm ürün tasarımları TRIGOU' ya ait olup hiç bir amaçla TRIGOU' nun izni olmaksızın kullanılamaz.
Tüm hakları saklıdır.
Web Tasarım ve Programlama: Webkent Yazılım